fbpx
AktualitetKurioziteteLajme

Burri i saj në Belgjikë u bë legjendë/ Mevlani i del në mbrojtje Ledjanës: Njerëzit flasin kot Ledjana është rikthyer në program dhe Mevlani ka komentuar për ak uz at ndaj saj se ka lidhje jashtë programit.

Burri i saj në Belgjikë u bë legjendë/ Mevlani i del në mbrojtje Ledjanës: Njerëzit flasin kot
Ledjana është rikthyer në program dhe Mevlani ka komentuar për ak uz at ndaj saj se ka lidhje jashtë programit.
Sipas tij, për aq kohë sa nuk ka asgjë që vërtetohet, hipotezat dhe iluzionet në kokën e njerëzve të tjerë le të vazhdojnë, por ai nuk i jep aspak rëndësi fjalëve që qarkullojnë për Ledjanën.
Mevlani: Hipoteza dhe iluzione në kokë njerëzit mund të bëjnë sa të duan, në momentin që nuk ke diçka përballë teje që mund ta vërtetosh, atëherë nuk mund të tërhiqesh besoj unë, ndoshta gaboj. Nuk mundem t’ia shtoj stresin këtyre hipotezave kundrejt Ledjanës. Unë i anashkaloj, nuk merrem me njerëz që rrinë kafeve dhe nuk kanë çfarë bëjnë gjithë ditën, shoh punën time. Këtë ia kam sugjeruar dhe Ledjanës, të shohë jetën e vet dhe ato gjërat që i interesojnë.
Burimi/Lajme javore

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button