fbpx
AktualitetKurioziteteLajme

Qytetarët raportuan për një zhurmë shpërthimi, zbulohet se çfarë ka ndodhur në të vërtet në Tiranë

Qytetarët raportuan për një zhurmë shpërthimi, zbulohet se çfarë ka ndodhur në të vërtet në Tiranë

Qytetarët raportuan për një zhurmë shpërthimi, zbulohet se çfarë ka ndodhur në të vërtet në Tiranë
Qytetarë të shumtë raportojnë se kanë ndjerë një zhurmë të fortë të ngjashme me një shpërthim pak më parë në Tiranë.

Por policia ndërkohë pas raportimeve të shumta nga qytetarët thotë se nuk ka shpërthim ndërsa është në terren.

Shpërthimi që ‘alarmoi’ qytetarët pak orë më parë në Tiranë nuk ishte në të vërtetë një gjë e tillë.

Ajo që ndodhi ishte thjesht një zhurmë e që krijohet kur kalon pranë një avion. E pikërisht në Tiranë kanë kaluar avionët e NATOS të cilët kanë kryer stërvitjen.

Ata kanë fluturuar në lartësi të larta, dhe zhurma që krijuan ishte e madhe duke krijuar përshtypjen e një shpërthimi. Në momentin që avioni afrohet pranë banesave ndodh nje efekt si shpërthim./ b.h

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button