fbpx
AktualitetKurioziteteLajme

Ky veprim po habit rrjetet! Cila eshte pergjigja e sakte? Më pak se 1% e dine

Ky veprim po habit rrjetet! Cila eshte pergjigja e sakte? Më pak se 1% e dine
Përgjjigjet që zakonisht japin komentuesit në këtë quiz, i cili për të thënë të vërtetën ka mbi 2 vite që qarkullon nga të katër anët e internetit, nuk janë aspak të ngjashme me njëra tjetrën.
Ky është një quiz që i shtyn njerëzit të gabojnë, dhe personat që japin një përgjigje të saktë dhe që e argumentojnë atë janë më pak se 1%.
Ju ftojmë pra që të përqëndroheni mirë përpara sesa të jepni një përgjigje me ngut, të cilën në fund mund ta konsultoni me përgjigjen e saktë, e përsërisim, nuk është aspak një quiz i thjeshtë, por me dozën e mjaftueshme të vëmendjes dhe një sjellje në kujtesë të rregullave bazë të matematikës, mund edhe t’ia dilni mbanë.
Përpara se sa të konsultoni përgjigjen e saktë në fund të artikullit, përpiquni që të shkruani tuajën fillimisht, ashtu siç ju vjen në mendje.
Jeni gati? Keni bindje se i keni kryer saktë llogaritë? Perfekt: verifikoni nësi i keni ndjekur saktë hapat logjik, për të arritur tek rezultati i shpallur mëposhtë:

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button