fbpx
Bota

Vetëm 11 ditësh dhe me dhëmbë? ‘Zbulohet’ e vërteta e videos që po ‘çm.end’ rrjetin (Video)

Vetëm 11 ditësh dhe goja e foshnjes është e mbushur plot me dhëmbë, apo…

Kur bebet i marrin në dorë baballarët, ndodhin situata nga më të paptirutat dhe më komiket. Kjo është e vërteta e videos që po “çmen.d” rrjetet sociale

Ai ka filmuar djalin e tij me një nga filtrat e shumtë që ofrohen nga disa aplikacione.

Rezultatet? Shikojeni vetë dhe do qeshni me lot.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button