fbpx
AktualitetKurioziteteLajme

Rregullat anti-Covid, shtyhet sërish afati i bllokimit të Kapshticës.

Rregullat anti-Covid, shtyhet sërish afati i bllokimit të Kapshticës.

Autoritetet e Policisë Greke, në vijim të masave të marra nga qeveria greke mbi përballimin e situatës së krijuar për shkak të pandemisë COVID-19, kanë njoftuar palën shqiptare për shtyrjen e afatit të bllokimit të Pikës së Kalimit Kufitar Kapshticë, deri në datën 26.04.2021.

Deri në këtë datë, dalja nga Shqipëria dhe hyrja drejt Greqisë nëpërmjet kësaj pike kalimi, vijon të jetë e mbyllur.

Ndërsa dalja nga Greqia dhe hyrja drejt vendit tonë, do të jetë e lejuar nga ora 06:00 deri në orën 22:00, për të gjithë shtetasit dhe kategoritë e mjeteve.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button