fbpx
AktualitetLajmeShendetesi

Po përgatitej për da smën, 27-vjeçarja nga Berati hu mb je tën nga c ovidi

Ariola Sakollari (Gjeçi). Vajza nga Berati që priste të ma rtohej së shpejti hu mbi je tën në Sp italin “Shefqet Ndroqi”

Një lajm jo i mire për qytetin e Beratit hu mbja e je tës në lulen e rinisë të një 27-vjeçareje nga lagjia “Donika Kastrioti”. Ariola Sakollari (Gjeçi) u pr ek nga Co ronavi rusi 3-javë më parë dhe fillimisht u sh trua në Re partin Co vid-19 në Spi talin Ra jonal të Beratit.

Për shk ak të përk eqësimit të gje ndjes së saj shë ndetësore,e reja u dë rgua në sp italin Co vid “Shefqet Ndroqi” në Tiranë,ku prej disa ditësh ndodhej në int ubim.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button