fbpx
AktualitetLajmeShqiperia

E pikasi të riun nga makina dhe e shtriu në tokë, ky është pol ici shqiptar që shpëtoi dy jetë sot

Një e fek tiv i forcave “Shqiponja” ka parandaluar një vr as je të dyfishtë të mundshme në Tiranë. Ai i ka vënë pr an gat një personi, pasi ky i fundit pranë Yzberishtit, pasi donte që të pë rplasë me makinën e tij një çift bashkëshortësh.

Sapo ka parë in ci den tin në fjalë dhe përshkallëzimin e situatës, efektivi i “Shqiponjave”, Shkëlzen Tafa është afruar për të neutralizuar Taulant Mekollarin, i cili vijonte të ishte në makinë duke te ntuar të shtypë G.M.

Më pas në ndihmë të punonjësit të “Shqiponjave” kanë mbërritur më pas edhe shërbimet e Kom isariatit të Po licisë Nr. 6, të cilët kanë bërë të mundur pr ang osjen e shtetasit Taultan Mekollari.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button