fbpx
Bota

Duket e vjetër dhe si shtëpi fshati, por do h abiteni se si është kjo shtëpi nga brenda

Duket e vjetër dhe si shtëpi fshati, por do h abiteni se si është kjo shtëpi nga brenda

Duket e vjetër dhe si shtëpi fshati, por do h abiteni se si është kjo shtëpi nga brenda

Ajo duket e vogël nga j ashtë, pak si e zymtë (shtëpi fshati) dhe madje si e p apërshtatshme për të je tuar në të. Dikush mu nd të mendojë edhe për tavane të ulët, dritare të vogla dhe mure të tr asha guri.

Por një çift i ri e bleu atë dhe pas disa rregullimeve e kthyen atë në një shtëpi moderne, komode, ku ata kanë të gjitha ato për të cilat kanë nevojë.

Për më shumë ju ftojmë të nd iqni fotot e mëposhtme.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button