fbpx
AktualitetKurioziteteLajme

“A se dëgjuam një herë këtë”, Rama ndërpret fjalën për ezanin

“A se dëgjuam një herë këtë”, Rama ndërpret fjalën për ezanin

Kryeministri Edi Rama gjatë takimit elektoral në Pogradec ka ndërprerë fjalën e tij për të respektuar ezanin. Por një e papritur i ndodhi kryeministrit i cili mendoi se ezani përfundoi dhe filloi fjalën e tij.
Pas kësaj, Rama tha se janë të pasinkronizuar me njër-tjetrin dhe se nuk e kuptonte si funksiononte, por megjithatë ai e vazhdoi fjalën e tij.
“A nuk e dëgjuam njëherë këtë? Janë të pasinkronizuar me njëri-tjetrin. Se kuptoj?”, tha Rama.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button