fbpx
BotaKuriozitete

Vendosi kamera për të ka.pur tr.adh.ëti.në e burrit, zbulon s.ekr.et.in e errët

Një ngjarje e pa.zakontë ka ndodhur në Turqi. Një grua ka dy.sh.u.ar se bashkëshorti e tra.dh.ëto.nte, pasi rrëfimit që ka bërë fëmija e çiftit.

Ky i fundit i ka thënë nënës se kur ajo largohet një grua vjen në shtëpi. Në këtë mënyrë gruaja me iniciale ‘B.E.’, instaloi një kamera për të filmuar gjithçka.
Mirëpo, pas xhirimeve ndodhi ç.udia. Ajo kuptoi se ‘femra’ në fjalë ishte bashkëshorti i saj i grimuar dhe i veshur si i tillë.
Menjëherë ‘B.E.’ ju drejtua Krye.pro.kur.ori.së Publike të Anadollit, duke treguar të gjithë ngjarjen.

Ndërsa bashkëshorti pranoi gjithçka, duke theksuar se ai i kishte bërë këto veprime që në vitin 2017 kur jetonte në Amsterdam, për arsye biznesi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button