fbpx
Show-Biz

Të gjithë e kishin mendjen te historia e pamundur e dashurisë, ndërkohë që Arbanës i ndodhi një incident dhe i dalin reçípétàt

Teksa e gjithë vëmendja jonë ishte përqëndruar në historinë e pamundur të dashurisë mes dy të rinjve, një incident i papritur i ka ndodhur moderatores së emisionit, Arbana Osmani.

Ajo kishte vendosur që puntatën e kësaj së shtune të vishte një këmishë të bardhë të kombinuar me pantallona të shkurtra të zeza.

Mirëpo, gjatë transmetimit, kopsa e këmishës iu zbërthye duke i treguar reçipetat siç mund ta shihni në fotot e mëposhtme.

Moment, i cili e ka vendosur Arbanën në siklet, por si një profesioniste e vërtetë ka arritur ta fshehë mjaft mirë dhe të vazhdojë emisionin.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button