fbpx
AktualitetLajmeShqiperia

Një políc bëhet hero në Tiranë, shmang tràgjedínë pas përplàsjes në rrugë. Kërcét keq shérri

Një ngjarje krimi.nale është parandaluar pasditen e sotme në Tiranë, pasi dy persona fillimisht janë përl.eshur me grush.te dhe më pas situata, është agra.vuar deri në atë masë sa njëri nga personat, ka marrë makinën dhe ka god.itur me të automjetin e personit tjetër.

Pamjet e kësaj përplasjeje janë publikuar nga Ora News ku fatmirësisht situata e nxehtë, është zgjidhur falë një agjenti poli.cie, që është ndodhur krejt rastësisht në vendngjarje.

Në pamjet filmike duket efektivi i polic.isë që ka parë të gjithë situatën, përpla.sjen fizike dhe më pas përplasjen e dy automjeteve, ku personi me bluzë të kuqe në mënyrë të vazhdueshme ka dashur ta goda.së me makinën personin tjetër.

Pikërisht ky është momenti kur punonjësi i policisë i veshur civil, ka nxjerrë arm.ën e shërbimit dhe ka ndërhyrë menjëherë me qëllim neutralizimin dhe arre.stimin e tij.

Punonjësi i policisë ka kërkuar që ta ulë në tokë, por personi me bluzë të kuqe nuk i është bindur, derisa në vendngjarje kanë shkuar punonjës të tjerë të policisë, të cilët kanë arritur t’i vendosin pra.ngat.

Kjo përplasje fizike dhe goditja me makinë është parë nga shumë persona, banorë që jetojnë nga dy anët e bulevardit “Migjeni” në Yzberisht.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button