fbpx
DiasporaKosovaLajmeShqiperia

Në rast se Kosova e Shqipëria bashkohen, kështu do të duket një Ushtri e vetme Shqiptare

Bashkimi i Kosovës dhe i Shqipërisë. “Në Kosovë, 95 përqind e popullsisë dëshiron të bashkohet me kombin vendas shqiptar të Shqipërisë.

Situata është e ngjashme në Shqipëri. Kufiri midis Shqipërisë (një anëtar i NATO-s) dhe Kosovës është praktikisht inekzistent. Pjesa Serbe e Kosovës do të marrë status special – duke ndjekur shembullin e Tirolit të Jugut. Është një provincë autonome në Italinë veriore, ku shumica e popullsisë është gjermanishtfolëse”, thuhet në dokument.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button