fbpx
BotaLajme

I la fëmijët j etim/ Burri i m err j etën gruas së tij pa iu dridhur qerpiku, ajo ishte kaq e bukur

Një burrë dysh ohet se e I ka m arrë j etën gruas së tij.

Ai u hoq si një burrë tjetër ku i shkruante gruas së tij për të parë nëse ajo e t radh ëtonte me të tjerë apo jo.

Tanju Acarnga Turqia është a utori. Mirëpo ai thotë se nuk e ka bërë k rimin, madje thotë se ka qenë dikush tjetër që ia ka m arrë j etën gruas së tij.

Burimi: The Sun/ Përktheu dhe Përshtati: Revista Ora

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button