fbpx
KurioziteteLajmeShow-Biz

Gazetarja e ftoi në emision, por Atdheu habit: Unë të vij direkt në shtëpi

Gazetarja e ftoi në emision, por Atdheu habit: Unë të vij direkt në shtëpi
Atdhe Xharavina, në intervistën e fundit përballë moderatores Ester Bylyku, ka treguar vështirësitë që hasi në Europë.
Ndër punët që ka bërë, ai përmendi ndërtimin, larjen e pjatave dhe pastrimin. Nga këtu nisi edhe një keqkuptim mes Atdheut dhe moderatores Ester Bylyku, e cila nuk e besonte këtë të fundit.
Kjo e ka shtyrë Atdheun madje t`i bëjë një propozim të çuditshëm. Pjesë nga biseda:
Ester Bylyku: Çfarë ke pastruar në Europë? Atdhe Xharavina: “Shtëpia.”
Ester Bylyku: Po më gënjen…. Atdhe Xharavina: “Po ke ndonjë gjë për të pastruar në shtëpi, më thërrit se vij unë menjëherë.”

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button