fbpx
DiasporaLajmeMaqedonia

Çeliku: Në Maqedoni ka 1 milion e 200 mijë muslimanë, prej tyre 1 milion janë shqiptarë

Shkruan: Arbër Çeliku
Numrin e saktë të shqiptarëve në RMV më mirë se BFI-ja nuk e di askush, sepse denbabaden ne paguajmë hoxhallëk, por ja që nga aty ende asnjë haber; madje as ata, të cilët nuk paguajnë ndodhen në defterin e BFI-së, sepse ka pasur raste kur një person i caktuar nuk ka paguar dhe është dashur të mbledhim para, që hoxha ta varroste…

Sa i kam unë informatat, në RMV ka rreth 1.220.000 muslimanë, nga të cilët afër 1 milion janë shqiptarë… Le të më korrigjojnë personat përgjegjës të BFI-së, nëse e kam gabim!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button