fbpx
Show-Biz

Për’Puthen +40/ Merret vendimi drastik, ky konkurrent përjashtohet nga emisioni

Naumi është përjashtuar nga emisioni pasditen e sotme në puntatën e radhës të Për’Puthen +40.

Pas degradimit të fjalorit gjatë takimit me Linditën, gjithashtu edhe gjatë pjesës në studio produksioni u detyrua të merrte një vendim në lidhje me të.

Ai ka kërkuar falje në lidhje me fjalorin e përdorur në studio dhe takim, por pa u penduar.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button