fbpx
Lajme

HABlT SHQlPTARJA: U Martova Me SERBlN Dhe Jam Shume E Lumtur Mos PARAGJYKONl (Video)

Ne fakt ka shume fjale per martesa te tilla sikur jane per para apo lidhje fitimprurese.

Zllatko është ndër të parët që ka shkuar per ta marr nje vajz shqiptare për të kërkuar një grua për martesë.

Një mik më tha se është martuar me një shqiptare dhe e njeh një femër me të cilën mund të njihem dhe te martohem nëse pëlqejmë njëri-tjetrin dhe flet shqiptarja tregon per jeten qe po jeton.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button