fbpx
aktoretShow-Biz

Do të habiteni kur të lexoni se çfarë pune kane bërë Maja dhe Sinan Hoxha për të mbijetuar

Do të habiteni kur të lexoni se çfarë pune kane bërë Maja dhe Sinan Hoxha për të mbijetuar

Teksa i shikon ditet e sotme në faqet e para të gazetave dhe portaleve, e ke paksa të vështirë të besosh që para se të ishin kaq të famshem, dikur kanë qenë njerëz të thjeshtë.

Këngëtarja e njohur e ftuar në një emision ka kujtuar kohën kur ajo ka emigruar në Gjermani, ku në moshë fare të vogël ajo është përballur me shumë vështirësi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button