fbpx
Bota

Zemra e shqiptarit është e artë! Ja kush është emigranti që ushqim falas për policinë në Amerikë

Shqiptarët ka vite që jetojnë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ku edhe po zhvillojnë bizneset e tyre.

Një prej tyre është edhe ferizajasi Mergim Lala, i cili ka mbi tre dekada që jeton dhe vepron në Houston të Texasit.
Ai udhëheq me sukses një biznes familjar të picerisë, “Brother’s Pizza”, i cili vlerësohet shumë nga komuniteti amerikan, por edhe p ol icia e këtij vendi.

Lala ka vendos që gjatë ditës së sotme të qeras me pica uniformat e kaltra në shenjë të mirënjohjes për punën që bëjnë në “District 1”. “Vazhdoni me punën e mirë në District 1. Komuniteti juaj ju vlerëson”, shkruan në llogarinë zyrtare të picerisë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button