fbpx
Kuriozitete

Kur Zoti te jep jete nuk mund ta merr askush. Lind foshnja 370 gram pasi mjeket i thane nenes ta ab.or.to.j (VIDEO)

Më thanë që duhet të ndë rprisja shtatzëninë time dhe se shansi i Ivanës për të mbij etuar dhe për të qenë e shëndetshme është një në një milion.

Historia e Ivanës është një histori e besimit, e një mrekullie të bukur. Doktori e quan atë një foshnjë “mrekullie”.
Foshnja ime lindi me një peshë prej 370 gram. Për ta thënë këtë në perspektivë, kjo ka të bëjë me peshën dhe madhësinë e një kanaçe koka-kola, dhe ndë rpre rja e rekomanduar për rea nima cionin paraprak është 450 gramë.

Sot foshnja ime është një vajzë e shëndetshme 8 muajshe (moshë e korrigjuar) dhe ajo nuk ka asnjë pr obl em shëndetësor ose ndonjë vonesë në zhvillim.

Unë jam shumë mirënjohës për stafin mjekësor që më ka mbështetur gjatë këtij udhëtimi. Unë jam një nënë jashtë zakonisht me fat dhe nuk mund ta imagjinoj si do të ishte që fëmija im të mos kishte pasur mundësinë të jetonte

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button