fbpx
Politika

Kështu nuk e keni parë Sali Berishën, ecën vetëm në rrugë dhe i p ikëlluar: Ja çfarë i ka ndodhur….

Kështu nuk e keni parë Sali Berishën, ecën vetëm në rrugë dhe i pikëlluar: Ja çfarë i ka ndodhur
P rej disa kohësh ish-kr yeministri Sali Berisha nuk ka qenë akt iv në j etën p ublike.

Por, kohët e fundit është parë duke qëndruar në v ilën e tij tek Gjiri i Lalzit.

Në pamjet e pu blikuara, Berisha duket i përh umbur ndërkohë që qëndron në rrugë. Ai nuk është i shoqëruar nga një person tjetër dhe mesa duket po lëviz i vetëm.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button