fbpx
Bota

Për pak ditë do fejohej, postoi videon e parë në Instagram, vëllai i merr jetën motrës

Ajo nuk do te jete me ne kete bote, por me e tris hta ne gjithe kete histori eshte se asaj ia mori jeten i vëllai, për të ruajtur nderin e familjes.

Një 21-vjeçare nga Bethlehemi humbi jeten. Ate e rr a hu dhe t o r tur oi vëllai pasi mori vesh e e reja kishte nxjerre në rrj etet soc ia le një video të te fejuarit te saj të ardhshëm.

Vëllai i saj me banim në Kanada u i natos nga videoja pasi p reten don te se ajo t urpër oi familjen dhe fe në I slam e duke nxjerrë videon me të fejuarin para ceremonisë. Ishte babai qe e kerkoi kete gje te ndodhte.

E reja, duke tentuar të shpëtonte nga duart e te afermve, ra nga kati dytë i baneses dhe mori d ë mti me në shtyllën kuriozore.

Familja e saj thotë se e reja v d iq nga i n far kti në zemër pasi ishte p u shtu ar nga xh i ndët.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button