fbpx
Kuriozitete

O zot sa e dh.imb.shm.e, babi i h.edh femijet nga ndertesa per ti shpetuar nga z.jarr.i

Ishte një shpëtim i guximshëm që i kishte mbajtur të gjithë frymën. Dy fëmijë u rre zua n nga dritarja e një ndërtese apartamenti për t’i shpëtuar nga një zj a rr.

Njerëzit në tokë u mblodhën për t’i kapur. Ndodhi në Grenoble, Francë. Fëmijët ishin tre dhe 10 vjeç. Raportet thonë se fëmijët u dërguan në s pi t al për th ithj en e ty mit, por ishin të pad ëm tuar nga rënia nga dritarja. Dy persona që ndihmuan në kapjen e tyre u pl ag o sën.
Ndiqni videon:

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button