fbpx
AktualitetKurioziteteLajme

Ka edhe kështu! Habit nëna e re, i ka fëmijët 2 dhe 5 vjeç por akoma i jep gj i: Derisa të bëjnë 8 do…

Ka edhe kështu! Habit nëna e re, i ka fëmijët 2 dhe 5 vjeç por akoma i jep gj i: Derisa të bëjnë 8 do…
Kjo nënë 25 vjeçare ushqen me gj i djemtë e saj 2 dhe 5 vjeç, Joel dhe Bennett deri në tre herë në ditë.
Gruaja e shijon këtë ritual me fëmijët e saj dhe synon ta vazhdojë atë derisa të dy të mbushin tetë vjet.
“Djemtë e mi ku rrë nuk kanë marrë g rip ose kanë v izituar një m jek të përgjithshëm falë ushqyesve në qumështin e gj irit,” thotë ajo.
Burimi: Santeplusmag/ Përktheu dhe Përshtati: Gazeta Korrekte

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button