fbpx
Bota

Fotografia emocionuese e fëmijës së përqafuar nga dorezat e babait të vd, ekur, ka prekur mijëra njerëz

Aubrey është një vajzë 3 javëshe dhe f0t0ja e saj po qarkullon nëpër web. Ajo është f0tografuar duke fjetur dhe duke qeshur, e përqafuar nga d0rezat e motorit të babait të saj, i cili kishte vde, kur vetëm një muaj para se ajo të vinte në jetë.

Aubrey është një fëmijë prej vetëm 3 javësh, nga Florida. Ajo është bërë e njohur për të gjithë, falë një fotoje ku ajo duket e qeshur e mbështjellë në një mbuIesë trëndafili dhe mbështetur në d0rashkat e motorit që i përkisnin babait të saj, Hector Daniel Ferrer Alvarez, i cili vd, iq tra, gjikisht në prill, vetëm 30 ditë para lindjes së saj.

F0tografia është bërë nga f0tografja Kim Stone dhe në një kohë shumë të shkurtër ajo fitoi shtatë milionë pëlqime, duke d ëshmuar se kishte prekur përdoruesit e internetit. “Babai i saj e donte motorin dhe gjithmonë mbante veshje mbrojtëse, pasi donte të ishte i sigurt. Ai nuk mund të rr ezikonte me foshnjën që po vinte, por për fat të keq ai nuk mundi ta mbante kurrë në krahë. Thuhet se kur fëmijët buzëqeshin në gjumë, ata po flasin me engjëjt,” shkroi f0tografja në f0ton që përshkruante f0shnjën. Ideja e kësaj fot0je ishte e gjyshes së fëmijës, e cila donte të përdortë objektet që i përkisnin të atit të saj dhe mesa duket, ia doli mbanë.

Edhe pse babai nuk ishte më, duket sikur dorezat e tij e përqaf0nin butësisht të voglën. Kathryn Seable Williams, nëna e Aubrey, do ta mbajë këtë foto në profilin e saj në Facebook për t’i treguar vajzës se sa ka ndikuar babai në jetën e tyre edhe kur ai nuk ishte fizikisht i pranishëm. Tani ato kanë mbetur vetëm dhe do të duhet të përkrahin njëra-tjetrën për t’u përballur me problemet që jeta do t’u parashtrojë, madje duke ditur se kanë një engjëll që do t’i shohë nga lart

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button