fbpx
Kuriozitete

Djali lë shtatzënë të dashurën, motrën, nënën, tezen dhe pastaj edhe …

E pabesueshme! Nuk është një sha ka, por një histori e vërtetë, ajo e Alfios e treguar në programin “La Bomba” për Radio DeeJay, në Itali.

Alfio është një djalë 23-vjeçar kalabrez i bukur, i lidhur me një vajzë 19-vjeçare.

Kur zbuloi për shtatzëninë e saj nuk u lumturua shumë, kështu që vendosi që të mos bënte më .s. e…k s me të, për shkak të b llo kim it ps iko log jik që iu krijua për shkak të situatës.

Kjo bëri që të hapej me nënën e të dashurës, kështu që gruaja e shq etë su ar nga fakti se mund të tra d ht on te të bijën, u ofrua për të plotësuar nevojat e tij s. ek .s.ua…le, duke shkuar bashkë në shtrat.

Por ky moment pa sio ni u pasua me një “surprizë” aspak të këndshme, Alfio zbuloi se edhe vjehrra e tij mbeti shtatzënë.

Kështu në gjendje de pr esio ni, i riu u ngushëllua me tezen e të dashurës së tij, deri kur përfunduan në shtrat bashkë… por edhe ajo mbeti shtatzënë.

Alfio tenton të shpëtojë nga kjo situatë dhe ik ën jashtë shtetit në një qendër ngushëllimi, ku takon motrën 17-vjeçare të së dashurës së tij.

Ai fillon të hapet me të, por edhe me ad ol es hen ten përf un doi në shtrat, duke e lënë shtatzënë.

Alfio u ar ra ti s nga Italia, por ajo që mbetet për t’u verifikuar, është nëse të gjitha kanë mbetur shtatzënë realisht, apo ishte thjesht një gjetje për të futur në te las he të riun.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button