BotaKurioziteteLajme

Autoritetet në Dubai kanë nisur një aksion të quajtur “My vehicle”

Autoritetet në Dubai kanë nisur një aksion të quajtur “My vehicle” që do të thotë të informosh pronarët e automjeteve që janë shumë të ndyra për të larë makinat e tyre, ose ndryshe do të konfiskohen.

Të tillët me katër rrota, siç theksojnë përfaqësuesit e Dubai, prishin pamjen e qytetit dhe rrethinës së tij dhe në atë mënyrë dëmtojnë të gjithë komunitetin.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button