fbpx
Kuriozitete

Propozimi për martesë në avion, por diçka shkon keq…/ VIDEO

Planifikoi propozim romantik, por i ndodh më e “ke qja”… Darrell Hamilton, kishte planifikuar propozimin ideal për të dashurën e tij. Kishte rezervuar një fluturim privat në Kaliforni, në mënyrë që të dashurës së tij Rheanna Faye, t’ia bënte pyetjen e madhe ndërsa ishin në fluturim.

Ai kishte vendosur edhe një mbishkrim “

Martohu me mua

”, në kopshtin e kushëririt të tij dhe mbishkrimi shihej që prej lart.

Propozimi romantik i ëndrrave të çdo vajze, nuk shkoi krejt sipas planit. Në momentin që ai i tha të dashurës martohu me mua, e zuri avioni dhe filloi të villte.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button