fbpx
Kuriozitete

Trupi i tij mbeti nën veturë, pamje se si organizohen për ti shpëtuar jetën/ VIDEO

Trupi i tij mbeti nën veturë, pamje se si organizohen për ti shpëtuar jetën ! VIDEO Prekëse

Nje grup njerzish jane organizuar dhe e kapin veturen ne ajer per ta nxjerrur trupin i cili kishte mbetur nen veture !

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button