fbpx
Shendetesi

Pakica prej jush e njohin këtë bimë : U nevojiten vetëm 8 kokrra dhe do të pregatisni kurën që shëron shum prej sëm/undjeve

Pakica prej jush e njohin këtë bimë : U nevojiten vetëm 8 kokrra dhe do të pregatisni kurën që shëron shum prej sëm/undjeve

Trëndafili i egër (Rosa Canina) është një ndër bimët medicinale më të çmuara për nga vlerat e forta shëndetësore. Shqipëria është një nga vendet e bekuara me këtë super bimë. AgroWeb.org ju sjell më poshtë një kurë të vjetër popullore me përbërës trëndafilin e egër.

Kjo kurë trajton shumë sëmundje në veçanti si reumatizmën, diabetin, problemet me zemrën, por mund të përdoret nga të gjithë pasi është krejt e shëndetshme dhe pa efekte anësore. Rekomandohet që kjo kurë të përdoret për 30 ditë rresht, ndalet për dy javë, e më pas rifillohet prapë për 30 ditë të tjera.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button