fbpx
Kuriozitete

Mrekullia e Zotit, Voglushja i shpeton vde.kj.es, tash mund te zgjohet prap ne kemb dhe te luaj me shoqet !

Mrekullia e Zotit, Voglushja i shpeton vde.k.jes, tash mund te zgjohet prap ne kemb dhe te luaj me shoqet !

O Zot sa mrekulli kur nje femije kthehet perseri ne jete, me shoqerine e saj dhe vazhdon jeten….

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button