fbpx
Kuriozitete

Kush është djaloshi që viziton babain e tij cdo ditë, por babi tij kishte v.de.ku.r ende pa lindur ai… VIDEO

Kush është djaloshi që viziton babain e tij cdo ditë, por babi tij kishte vd.ek.ur ende pa lindur ai…

VIDEO
Pamje prekese se si nje djale i vogel ndjen aq shume mu.ng.ese.n e te atit dhe viziton ate cdo dite, Pamje

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button