fbpx
Kuriozitete

Gruaja ndau një foto nga shëtitja dhe u kërkoi njerëzve të dallonin zogun – a e shihni atë?

Gruaja ndau një foto nga shëtitja dhe u kërkoi njerëzve të dallonin zogun – a e shihni atë?

Një përdoruese e Facebook postoi një foto që i ishte dërguar nga nëna e saj, në të cilën një zog fshihej që ajo nuk ishte në gjendje ta gjente për një kohë të gjatë.
Carolyn Garrett shkroi se nëna e saj i dërgoi asaj një foto me një pyetje për të identifikuar se ku ishte zogu në fotografi.

‘Nise Vitin e Ri zero zero’ – mundësia nga Auto Mita që nuk bën të lëshohet!

Ajo shkroi se pas disa kohësh ajo arriti të gjente një zog të kamufluar, por që nuk e njihte se cfarë lloji ishte, kështu që iu drejtua ndjekësve dhe miqve të saj në Facebook për ndihmë.
A e shihni se ku është zogu?

Carolyn gjithashtu thotë se nëna e saj e bëri të qeshë me këtë foto, dhe ajo gjithashtu tërhoqi shumë vëmendje në Facebook. /Telegrafi/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button