fbpx
Shqiperia

Djali kishte dëgjuar se vajza nga Fieri ishte ku***, i bën gjëmën mes njerëzve në rrugë…(FOTO)

I kishte shkuar mendja keq të ziut nga Fieri, por e ka pësuar keq dhe ka mbetur skandal para njerëzve.Ai ka tentuar të fusë me dhunë në makinë një vajzë ne mes te rruges.Mesohet se vajza qe ai kishte fiksim, kalonte çdo ditë përpara lokalit ku qëndronte djali dhe flirtonte me të.

Një ditë djali e ka ndaluar dhe i ka kërkuar të bisedojnë bashkë dhe më tej ka tentuar ta fusë me dhunë në makinë pasi kishte dëgjuar se vajza ishte e “lëvizur”.Por aty janë mbledhur dhjetra njerëz të cilët kanë bërë që djali ta lëshojë vajzën.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button