aktoret

A e mbani mend Gjinon e Marigosë? Shikoni sa ka ndryshuar aktori sot (Foto)

Ai eshte nje nga aktoret me te bukur te asaj kohe dhe ai ka qene nje nga filmat me te bukur dhe se nuk mund te perseritet me nje filem i till.

Ai cili luante rolin e bashkëshortit minoren të Marigosë “Përralle nga e kaluara”


Ka kaluar kaq shumë kohë, por me siguri të gjithë jeni kurioz si duket sot aktori dhe çfarë ka ndodhur me të.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button