BotaKuriozitete

Prindërit u rrë.zu.an nga motoçikleta, shpëton mrekullisht foshnja- VIDEO

“Jetëgjati nuk bëhet jetëshk urtër,”-thotë një shprehje e urtë popullore e jona e cila gjend vend në videon e mëposhtme. Një foshnje i ka shpë tuar mrekullisht rr ëzi m it nga motoçikleta pasi kishte ecur e vetme për 100 metra e hipur mbi të. Ngjarja ka ndodhur në Indi dhe është filmuar rastësisht nga disa udhëtarë në rrugë, shkruan “Daily Mail”.

Në video dallohet teksa prindërit e vogëlushes që po udhëtonin me motoçikletë bie n prej saj, ndërsa vogëlushja vijon të ecë. Pas disa metrave ajo i shp ëton për mrekulli pë rp lasj e s me një kamion, ndërsa rrë zoh et në anë të rrugës mbi një lulishte. Siç duket nga pamja ajo nuk ka p ës u ar asnjë lën d i m, ndërsa kalimtarët vijnë me shpejtësi për ta nd ihm uar.

Edhe prindërit e foshnjës ia kanë hed hur me disa lë n dim  e të lehta, por P o lici a e Bengaluru-s e  a ku zo i shoferin për disa shke lje, si shpejtësi mbi nor mat e lej uara, përdorimin e telefonave celulare dhe para kalim  nga e majta. Nuk është e qartë nëse kanë nisur procedurat l igj ore.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button