fbpx
Kuriozitete

Djaloshi u mbajt mirë, priti 3 ditë për ta shpëtuar nga pusi që kishte rë.në ! VIDEO

Djaloshi u mbajt mirë, priti 3 ditë për ta shpëtuar nga pusi që kishte rë.në ! VIDEO

Djaloshi u mbajtë mirë, priti 3 ditë për ta shpëtuar nga pusi që kishte rë në ! VIDEO
Shikoni se ku ka re ne dhe eshte kapur per nje gypi tjeter dhe ka shpetuar duke qendruar i kapur !

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button