Show-Biz

Degjeneron takimi në Për’puthen 40+, burri i kthehet Lindës: Më ke çarë k…

Takimi i Linditës dhe Naumit nuk ka shkuar në drejtimin e duhur.

Ishte Lindita që kërkoi të përfundonte takimi pasi ndihej e bllokuar dhe u shpreh se Naumi po e dridhte muhabetin.

Lindita: Nuk e di pse e kam këtë përshtypjen, ndoshta gabohem, por bllokohem kur flas me ty. Më ikin të gjitha fjalët.

Naumi: Edhe unë erdha më ndryshe, por edhe unë sikur bllokohem.

Lindita: Në cfarë kuptimi ti?

Naumi: Nuk jam i bllokuar fare, fshije o vllai.

Lindita: Unë jam e bllokuar nga ana jote në sensin jo të mirë të fjalës.

Naumi: Dhe unë njësoj.

Lindita: Po deri tani po të bëja komplimente. Mendoj se nuk kemi për të thënë më asgjë me njëri-tjetrin. Më mirë ta mbyllim këtu se shiko si e dredh ky.

Por, nuk mbaron me kaq. Takimi mbyllet me një fjalor shumë banal nga ana e Naunit pasi kamerat u fikën, gjë që ka sjellë edhe irritimin e Linditës.

Pasi Lindita braktisi takimin, Naumi shpërtheu në fjalor fyes. Lindita po i kërkonte llogari për fjalorin e përdorur dhe ai vijoi sërish me të njëjtat veprime.

Naumi: E falenderoj që iku, më bëri një nder të madh se kam një hall më pak.

Lindita: Nuk të lejoj të më shash familjen time. Kush je ti të më prekësh në familje. Kujt i thua kështu fjalësh? Je injorant? Kush je ti? Mund të jesh çuni i Berlusconit, nuk më intereson. Kush je ti të më prekësh në familje? Injorant.

Naumi: Ke më gjë për të thënë?

Lindita: Pse më preke në familje?

Naumi: Se më deshi k….

Lindita: Injorant.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button