fbpx
Lajme

Situata në Rinas/ Ikin një pjesë e kontrollorëve turq e grekë

Kontrollorët e trafikut ajror turq dhe grek janë larguar nga vendi jonë, pas kthimit në detyrë të një pjesë të kontrollorëve shqiptarë në aeroportin “Nënë Tereza”.

Kontrollorët turq ka qenë më së shumti në gatishmëri dhe ndihmë për fluturimet emergjente.

Pritet që brenda ditës të kthehen edhe kontrollorë të tjerë shqiptarë dhe paralelisht të largohet stafi i huaj.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button