fbpx
AktualitetKurioziteteLajme

Para 9 muajsh kishin bërë padi, Gjykata Civile zhvillon sot seancën e parë për kallëzimin e kontrollorëve të Rinasit

Para 9 muajsh kishin bërë padi, Gjykata Civile zhvillon sot seancën e parë për kallëzimin e kontrollorëve të Rinasit

Gjykata Civile pritet që të shqyrtojë ditën e sotme padinë e kontrollorëve ndaj kompanisë Albcontrol, e cila është bërë që para 9 muajsh.

Mësohet se seanca pritet të nisë në orën 12:30.
Kontrollorët e kanë bërë padinë që në gusht të vitit 2020 pasi është ulur paga me vendim të këshillit mbikëqyrjes.
Ata kanë bërë një padi në gjykatën civile për shfuqizimin e vendimit të bordit.

Këtë prag-zgjedhjesh, kemi hapur sondazhin për të parë se ku është mbështetja juaj ndaj partive dhe kandidatëve përkatës. Klikoni butonin për të votuar dhe për të aksesuar statistikat e deritanishme.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button