fbpx
AktualitetLajmeShqiperia

Protesta e kontrollorëve në Rinas/ TIA jep njoftimin me rëndësi!

Për shkak të mungesës së stafit në Agjencinë e Trafikut të Kontrollit Ajror bëhet me dije se nga ora 09:23 deri në 09:55 janë ndërprerë operimet në Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës.+
Tirana International Airport bën me dije se dy fluturime në Rinas janë prekur ditën e sotme nga protesta e kontrollorëve.

Aegean Airline me destinacion Athinë-Tiranë dhe Air Albania me destinacion Stamboll-Tiranë, që do të ketë 40 minuta vonesë.

NJOFTIMI NGA TIA

Sot, më 7 Prill 2021, nga ora 9.23 deri në ora 09.55, orë lokale, janë ndërprerë operimet në Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës, për shkak të mungesës së stafit në Agjencinë e Trafikut të Kontrollit Ajror. Dy fluturime janë prekur nga ky fakt, Aegean Airline me destinacion Athinë-Tiranë dhe Air Albania me destinacion Stamboll-Tiranë, që do të ketë 40 minuta vonesë. Aegean Airline është kthyer sërish në Athinë. Operimet kane rifilluar në 09.55 dhe Aegean pritet të riniset për të sjellë pasagjerët në Tiranë

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button