Kuriozitete

B.ie nga kati i katert, foshnja shpeton per mrekullisht por ne fund cfare ndodhi? (Video)

Kanë qenë sa dr.ama.tik.e aq edhe të mrekullueshme ato momente kur një foshnje 1 vjeç, i ka shpëtuar vd.ek.j.es pasi r.a nga ballkoni i katit të katërt të një pallati. Kjo është bërë e mundur falë angazhimit të shpejtë dhe mendjempr.ehtë.sisë së njërit prej fqinjëve të vogëlushit.

Ngjarja ka ndodhur në datën 8 mars në qytetin Dongguan, në Provincën Guangdong, Kinë.
Një grup fqinjësh të a.lar.mu.ar nga ajo që po shikonin me sytë e tyre, janë d.e.tyr…uar të improvizojnë me shpejtësi me mjete rrethanore atë që zja.rrëf.ik.ësit e bëjnë rëndom në punën e tyre, duke pritur njerëzit me “çarçafë” që hi.dh.en nga ballkonet kur ndërtresat e larta marrin fla.k.ë.

Por fqinjët e vogëlushit 1-vjeçar i cili po luante duke u kuluvarur në parvazin e ballkonit, kanë përdorur një jorgan të nderur në një tel për tharrje, për të shpëtuar fëmijën i cili ra nga shtëpia e tij në katin e katërt të një pallati.

Linku i Videos

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button