fbpx
AktualitetKurioziteteLajme

“Më vjen tυrp që jam shqiptare”, Gruaja shqiptare shpërthen: Fati më ndihmoi që u martova me një Italian

“Paragjykími është një qëndrim i pabazuar, një mënyrë mendimi e ngurtë dhe zakonisht negatíve ndaj dikujt e diçkaje”. Ky është përkufizimi më i plotë sipas socíologëve dhe psíkologëve për paragjykímin, fenomen i cili në vendin tonë manifestohet gjerësisht.Një grua nga Shqipëria ka ndarë një histori të sajën në redaksinë e JOQ Albania, ku tregon se si miku i saj italian tallej me vendin tone…

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button