fbpx
Kuriozitete

Deshën të bëheshin me një fëmijë, por Zoti i bëri me 4 djem identikë

Në ditëlindjen e 34-të Jenny Marr dhe burri i saj, vendosën se ishte koha të fillonin të provonin për një fëmijë.

Çifti Jenny Marr, 35 vjeç dhe burri i saj, Chris Marr, 35 vjeç, jetojnë në qytetin amerikan të Dallasit.

Më 6 tetor ajo mësoi se ishte shtat.zënë. Pas më shumë se 10 javësh shtat.zënë Jenny shkoi me bashkëshortin për të bërë eko. Në ekran mjeku zbuloi se në barkun e 34 vjeçares po rriteshin tri foshnje.

Pas rreth gjashtë minutash tro.nd itje dhe heshtje, lo.tët filluan të rrjedhin për të dy prindërit.

“Duket e tm er rsh me të thuash, por nuk e di nëse do të ishin domosdoshmërisht lot gëzimi. Ne ishim plotësisht të tro.ndi tur dhe sinqerisht, të tm erru ar,” tha Chris Marr.

Por nuk mbaron këtu. Pas disa javësh Jenny dhe Chris shkojnë përsëri në sp ital. Mjeku u tha se është 100% i sigurt se 34-vjeçarja do të sjellë në jetë 4 foshnje.
lTë katër djemtë lindën të fortë dhe të shëndetshëm, dhe madje edhe fëmija më i vogël, me peshë 879 gram, nuk iu dha ndihma e oksigjenit.

Të katër qëndruan në njësinë e kujdesit int ensiv për disa javë për t’u monitoruar, ndërsa djali i fundit mbërriti në shtëpi javën e kaluar.

Prindërit Marr thanë që ata po shijojnë çdo moment me djemtë e tyre, duke parë ndërsa rriten dhe ndryshojnë çdo ditë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button