fbpx
KurioziteteLajmeShendetesiShow-Biz

Ja njoftimi i rendesishem per mergimtaret ne Angli, Ja cfare do ndodhe ne muajin Qershor

Pasi Anglia t’u japë fund kufizimeve në qershor të këtij viti, ato do të shndërrohen në diçka që do t’i takojnë thjesht së shkuarës, sepse do ta trajtojë atë thjesht si një grip sezonal në të ardhmen.

Boris Johnson ka deklaruar në mënyrë të vazhdueshme se udhërrëfyesi i tij për largimin nga masat kufizuese do të sigurojë një rrugë “të kujdesshme, por pa kthim pas”, e cila do të ndikojë në rifittimin e lirive tona.

Si dhe Përhapja e shpejtë e programit më të madh të vak’sinimit në Mbretërinë e Bashkuar ka filluar të japë frytet e saj në drejtim të minimizimit të infe’ ktimeve të reja.

Keta me qellim qe deri ne muajin qershor te mundohemi ta kalojme kete situate, dhe me shprese qe mos te kete kufizimee,ditorja.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button