fbpx
KurioziteteLajme

Gazra dhe dhimbje barku? Kapsllëk Dhe Bark I Fryrë? Ja Problemi Që Keni Në Organizëm

Gazra dhe dhimbje barku? Kapsllëk Dhe Bark I Fryrë? Ja Problemi Që Keni Në Organizëm

Sipas statistikave thuhet se 8 nga 10 individë vuajnë nga sindroma e zorrës nervoze. Njerëzit të cilët pretendojnë se kanë probleme me zorrët, ndihen të fryrë dhe shpesh ushqimi që konsumojnë ju bie rëndë në stomak, thuhet se kanë sindromën e zorrës nervoze.

Në përgjithësi simptoma të tilla si:

Në përgjithësi simptoma të tilla si:

-Gazrat

-Fryrje stomaku

-Kapsllëku

-Dhimbje barku etj

Tregojnë edhe për rritjen e tepërt të baktereve brenda zorrëve të vogla. Në rastet kur niveli i baktereve është i ulët atëherë kjo gjë bën të mundur funksionimin siç duhet të organizmit. Arsyet që çojnë në këtë gjendje janë dieta e varfër ushqimore, përdorimi i medikamenteve të caktuara si kontraceptivëve, antibiotikëve, konsumimi i alkoolit dhe sasia e ulët e aciditetit në stomak.

Në këto raste është shumë e rëndësishme që të pastroni bakteret nga zorrët për shkak se mund të ndikojë në shëndetin tuaj të përgjithshëm.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button