fbpx
BotaKurioziteteLajme

Pas aq shumë kritikash, Alketa Vejsiu rikthehet në Sanremo por me një rol të ri; Ja çfarë thonë mediat Italiane

Pas aq shumë kr itikash, Alketa Vejsiu rikthehet në Sanremo por me një rol të ri; Ja çfarë thonë mediat Italiane

Pas su ksesit të këtij viti, Alketa Vejsiu do të rikthehet në Sanremo. Mediat italiane e kanë shp ërndarë menjëherë la jmin dhe është e k onfirmuar.

“Sanremo 2021, me Amadeus një pr ezantuese e njohur tashmë”, “Pre zantuesja shqiptare rikthehet në Sanremo”, “Sanremo 2021, ja cila prezantuese do ngjitet sërish në pallatin Ariston”, këto janë vetëm disa nga titujt e orëve të fundit në Itali.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button