DiasporaKurioziteteLajme

Pushoi nga puna dash noren, nuk e mendoi kurrë ha kmarrjen e saj

Pushoi nga puna dash noren, nuk e mendoi kurrë ha kmarrjen e saj

Një 26-vjeçare e quajtur Kaylea Reid, pasi u nda nga i fejuari i saj në muajin mars gjeti ngushëllim tek shefi i saj.

Ai filloi që mos të ishte thjesht një shef për të, por diçka më shumë, që edhe pse ishte i martuar u shndërrua në da shnorin e saj.

Filluan që të dy të shkëmbenin foto er.otike me njëri-tjetrin dhe vjen pikërisht momenti kur shefi e lë vajzën, dhe e pushon nga puna.

E acaruar nga kjo, vajza i publikon fotot ero.tike në rrjet, por ia shpërndau në faqen e biznesit të gruas së tij.

 

Mirëpo, ajo nuk e dinte se, duke qenë se ishte një biznesmen, kjo mund ta çonte shefin e saj në bu.rg.

burimi/ 123albania.info

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button