KurioziteteLajme

Pranohet ankimi i PS, KAS rrëzon fletën e votimit me emra

Pranohet ankimi i PS, KAS rrëzon fletën e votimit me emra
Komisioni i Ankesave dhe Sanksioneve ka pranuar ankimimin e Partisë Socialiste lidhur me fletën e votimit, në bazë të numrave dhe jo të emrave të kandidatëve për deputetë. Vendimi është marrë pak minuta më parë, në mbledhjen e sotme në KAS.
KAS kështu ka rrëzuar kështu kërkesën e PD-së, e cila kërkonte një fletë votimi me emra, gjë që u pranua nga KQZ-ja.
PS-ja  kërkonte që kandidatët të vendoseshin me numra në listë dhe jo me emra, siç kërkonte PD.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button